Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 19 Warning: Constant MAGPIE_CACHE_ON already defined in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/lastfm-for-wordpress/lastfm.php on line 30 Sugoi! » En dag pÃ¥ stan
Jag har nu flyttat bloggen till sugoi.se. Den gamla bloggen kommer dock ligga kvar här i arkivsyfte. Den nya bloggen använder sig av samma RSS-flöde som denna blogg.
Artiklar i fokus

Kände att jag hade suttit lite länge framför datorn, så jag bestämde mig för att gå ut och fota lite. Efter två timmars vandring så har jag stött på massa roliga och fina saker, här är några.

Ett reklamjippo från Crumpler där de har satt upp saknad-lappar för deras maskot som är försvunnen. Om man hittar de som är saknade (eller gömda i det här fallet) så får man en väska i deras butik på linnégatan. Riktigt smart och rolig reklam för deras varumärke.

Cumpler

Efter det så hittade jag mycket fin gatukonst, bl.a en mask från Worms, härligt att gå på stan och få härliga spelminnen på köpet :).

Gatukonst

Gatukonst

Gatukonst

När jag kom någonstans runt Odenplan på någon bakgata så såg jag dessa övergångskyltar, väldigt snyggt gjorda (blixten förstör lite).

Gatukonst

Gatukonst

Gatukonst

Finns sjukt mycket inspiration överallt om bara stannar ett tag och tittar sig omkring.

Kommentarer
nov 22, 2006 - anders

riktigt coolt, man får försöka lyfta blicken från trottoaren och uppmärksamma alldagliga ting. Känns som man missar massa genom att bara ha förutfattade meningar om vad t.ex. en övergångsskylt kan ha i bakfickan.

Smart reklam för Crumpler oxå.

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/sugoi/comments.php on line 36