Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 19 Warning: Constant MAGPIE_CACHE_ON already defined in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/lastfm-for-wordpress/lastfm.php on line 30 Sugoi! » Megastäder
Jag har nu flyttat bloggen till sugoi.se. Den gamla bloggen kommer dock ligga kvar här i arkivsyfte. Den nya bloggen använder sig av samma RSS-flöde som denna blogg.
Artiklar i fokus
jun 24, 2007 - Megastäder 3 Kommentarer

Megastäder

En väldigt intressant fotoserie om moderna megastäderna som t.ex. Kairo, Mexico City och Tokyo. Bilden ovan är från Kairo, en stad som ökar med 450 000 människor varje år.

bullet 42 av fotografierna hittar ni här

Kommentarer
jun 28, 2007 - Stefan

Alltid skönt och se öppna landskap, moderna hus och mysig inredning.

Men seriöst, riktigt intressant att kolla igenom. Ang bilden du har valt, jag satt och stirrade ett tag på huset (de höga) får för mig att det ska rasa ihop och lösas upp till ett fint pulver :)

jun 28, 2007 - Stefan

Länkarna syns inte, bara :hover, och länk 2 blev det något fel med, bah, misslyckat :(

jun 28, 2007 - Linus

Hehe shit happpens :)

Gillar just den bilden, den visar verkligen att allt är stressbygge. Varje våning ser ut som ett separat hus nästan. Men vad ska de göra, om en stad växer med 450 000 invånare varje år hinner man inte bygga 3500 turning torso :)

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/sugoi/comments.php on line 36