Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 19 Warning: Constant MAGPIE_CACHE_ON already defined in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/lastfm-for-wordpress/lastfm.php on line 30 Sugoi! » Alf
Jag har nu flyttat bloggen till sugoi.se. Den gamla bloggen kommer dock ligga kvar här i arkivsyfte. Den nya bloggen använder sig av samma RSS-flöde som denna blogg.
Artiklar i fokus
okt 11, 2007 - Alf 6 Kommentarer

alf.jpgBer om ursäkt för att jag har varit dålig på att uppdatera. Detta beror på att jag har jobbat mycket övertid på kontoret, att min mor har hälsat på mig och att jag har fastnat rejält framför Castlevania: Dawn Of Sorrow.

Tänkte dedikera ett inlägg till en bortglömd favorit, nämligen Alf. Denna lilla håriga utomjording som hade en egen tv-serie på 80-talet förtjänar lite uppmärksamhet då och då. Här nedan har jag samlat lite videoklipp och jag måste säga att jag gillar nog Italienska Alf mest!

Italienska Alf
Spanska Alf
Tyska Alf
Franska Alf
Amerikanska Alf
Best of Alf
Introt

Kommentarer
okt 12, 2007 - Jenny Maria

Limpan, I curse thou!!!!

okt 14, 2007 - Linus

Våga älska Alf!

okt 16, 2007 - Adam

jag älskar Alf! bästa!

http://youtube.com/watch?v=yqpXxX26D4A
Photoshop är bra till mycket…

okt 18, 2007 - Farbror Atlas

Alf är grym! Dessutom går ju serien faktiskt på tv just nu. På TV4:s systerkanal TV4 Komedi närmare bestämt. Den är ju knappast i nuläget så bra som när den var aktuell men jag brukar då och då se ett avsnitt mest för nostalgins skull.

maj 11, 2009 - Johan MÃ¥nsson

ALF 4 President 4 sure!

Ruggigt skön serie…

They don’t make this kind TV anymore :-(

aug 11, 2009 - Aficionadon

ALF är härlig, definitivt en av de bästa serierna från 80-talet!

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/sugoi/comments.php on line 36